Musik

Hello Saferide

Bakom namnet Hello Saferide hittar vi låtskrivaren Annika Norlin med band. Hello Saferide fick sitt genombrott med låten "Highschool stalker" och deras första singel var "My best friend" med textraden "Damn, I wish I was a lesbian/so I could fall in love with you". Debutalbumet "Introducing...Hello Saferide" kom 2005, därefter har de bl.a. släppt EP:n "Would you let me play this EP 10 times a day?" 2006. Vid sidan om Hello Saferide sjunger Annika Norlin på svenska under artistnamnet "Säkert". Hello Saferide har blivit omåttligt populära i både Japan och England och i dagarna släpper de sin första singel i England på skivbolaget Regal Recordings; "I was definetly made for these times". Det är en riktigt svängig popdänga, så om vi har tur så svänger de loss med den och låter oss dansa. Gå in o lyssna på myspace.com/regalrecordings

Hello Saferide

Tiny Boyz

We are the boys and we are class act

Över en öl börjde de första tonerna ljuda, till vad som skulle komma att bli en väl sammansatt kvartett. Med en trummis som smiskar sina trummor tills svetten rinner, en basist som får din kropp att vilja röra på sig, en gitarrist som är en musikalisk drottning och med en sångerska som är blond och bitsk kan det inte gå fel. Med ett leende på deras läppar lirar de funky-porn-pop som får er att vilja dansa hela natten och hångla upp ditt span mot väggen. Hårt och humoristiskt, det är de som är Tiny Boyz!

Tiny Boyz

Combustion

Combustion är tjejerna Katja & Helena som med en kaxig självsäkerhet a la äkta riot girrrl anda, alltid sätter den alternativa musiken i fokus på sina klubbkvällar. Musiken som presenteras är allt i från riot/electro/ punk/rock/synt så länge den går att röja till!

Combustion