Tråkigt besked

Tyvärr måste vi i Ladyfest sthlm nu berätta att vi har bestämt oss för att lägga ner/ta en paus. Anledningen är att vi inte länge har tid eller ork att fortsätta driva Ladyfest i Stockholm. Hur roligt det än har varit att ordna grymma fester och driva en viktig fråga, så är det slitigt att kämpa med tid och ekonomi.

Finns det någon därute som vill driva vidare Ladyfest Sthlm - hör av dig! Vi hjälper gärna till med tips och råd för att starta upp. Maila på veronica@ladyfest.se för att komma i kontakt med oss.

2007.07.10

Nu har vi äntligen fått upp bilderna från stödfesten. Hoppas att ni hade lika kul som vi. Gå in under Bilder och kolla på kvällen!

2007.06.03

Tack alla för festen i fredags! Tack Tiny Boyz och Hello Saferide! Tack Combustion! Tack alla som kom! Det blev lyckat. Kärlek från the ladies.


2007.05.28

Nu närmar det sig festen på fredag!
Som en liten uppladdning inför fredag har Ladyfest träffat Tiny Boyz. Läs vår intervju med dom här: Ladyfest frågar...
Vill du sälja dina saker på festen, maila oss!

TinyBoyz

2007.04.22

Ladyfest + Combustion = Fest!

Ladyfest och Combustion gillar varandra och ordnar storslagen fest ihop. Missa inte!
Spelar gör Hello Saferide och Tiny Boyz och bakom skivspelarna står Combustion. Mer info hittar du under Festen.


2007.04.15

Nu äntligen har bilderna från Ungkulturdagarna hamnat ordentligt på sidan! Klicka in under "Bilder" för att kolla.


2007.04.04

Tack för trevligt sällskap på Ungkulturdagarna. Chasing Charlie och Sona gjorde fantastiska spelningar och Cookies'n'Beans, som ersatte Miss Li, var underbara. Snart kommer bilder från kvällen att komma upp här på sidan!


2007.03.08

Just nu ligger vi i för att förbereda vår fest på Ungkulturdagarna. Miss Li, Sona och Chasing Charlie kommer att spela musik under kvällen. Vi ser fram emot att hänga med shysst kulturaktivitetsfolk och befinna oss i en kreativ miljö. Vi ses där!


2006.11.11

Tack för senast.
Hoppas att ni som kom i torsdags hade lika kul som vi som arrangerade. Inom kort kommer bilder från festen att komma upp på sidan. Hoppas att vi ses snart igen!


2006.11.08

Imorrn smäller det!

Vi slår upp portarna kl 18 så kom dit i tid för att inte missa något. Bland annat kommer dansare från Tangoverkstan att komma dit och köra queertango. Lyckas ni komma dit riktigt tidigt missar ni inte heller Andy Candy som kommer att inviga festen. Andy är frilansjournalist, genusvetare och föreläsare. Andy definierar sig själv som transgender och är sakkunnig i transfrågor. Till specialområdet hör identitetspolitik, transfeminism och genus- och maktfrågor.

Vi ses imorrn!


2006.11.04

Äntligen är sidan uppdaterad! Tack till Webfarm, som har programmerat och Åsa Cederholm som har gjort designen.

Det kommer att bli en grym fest med klubbkänsla. Mika Miko kommer från Los Angeles för att spela punkig rock, Steso Songs och Malin Vulcano kommer också att spela. Mer info om artisterna finns under festen-länken. Det blir också distro, konstgrejer och en del överraskningar. Ingmari Pagenkemper kommer att spela skivor.

Är du peppad på att vara med och hjälpa till så har vi fortfarande behov av funktionärer, både under själva festen och till förberedelserna. Så vill du dela ut flyers, eller kanske hjälpa till att dekorera, hör av dig till oss.